Tatuerare

OM ANNA

Jag heter Anna och jag bor i Sandviken med min pojkvän och hund.

Jag har tatuerat i 10 år och intresset kom direkt efter gymnasiet då jag började plugga till bildlärare i Gävle. Jag hjälpte till på Custom Illusion på den tiden med att ta bokningar och stå i receptionen.


Men intresset för tatuerandet tog överhand, så jag hoppade av skolan och flyttade till Gävle för att kunna satsa 100% på tatuerandet.

Jag hade sedan turen att få gå som lärling hos Daniel på Custom mellan 2008-2010. Var sedan kvar där till hösten 2011.


Jag har haft min studio sen mitten av december 2011.


Som tatuerare gillar jag främst att göra realistiska saker. Porträtt på människor och djur. Änglar och demoner, Väldigt detaljrika motiv, men även mycket färg.


Det jag älskar med det här yrket är att man aldrig är fulländad, har man suget att utvecklas så finns det inget stopp.Och jag har inga planer på att stanna ner.


Jag ska bli det bästa bara jag kan bli!

OM ERIC

Jag heter Eric och kommer från början ifrån Särna i Dalarna där jag fortfarande har kvar min Pappa och hans sida av släkten. Väl där älskar jag att jaga, fiska, åka skoter och liknande. Jag växte senare upp i Forsbacka och bor där idag med min sambo.


Rita och teckna har alltid varit nåt som jag har älskat, och blev något jag studerade på bild och form-linjen på gymnasiet och efter det på konsthögskolan i gävle.


Våren 2012 fick jag komma och praktisera hos Anna i hennes nyöppnade studio. Efter praktiken hade jag turen att få stanna kvar och senare gå som lärling, och kan sedan 2015 titulera mig som tatuerare! 


Jag har inte direkt någon specifik inriktning eller specialisering när det kommer till tatuerandet, utan kör väldigt blandade motiv och stilar för tillfället.


Ingen dag är den andra lik, och det finns inget annat jag hellre skulle vilja göra!